Ocena agregatov Predator


Ste kdaj slišali, da nekdo reče: “Ne delajo jih tako kot nekoč?” No, Predator je izjema. Izdeluje in prodaja jih Harbor Freight. Njihova linija agregatov je zgrajena na platformi, ki je bila v uporabi že več let. Če govorimo strogo v smislu moči proti ceni, je to najboljša ponudba. Vendar pa obstajajo nekatere situacije, v katerih bi bil sodobnejši dizajn boljši.

Ti generatorji so veliki, izjemno trpežni in proizvajajo tone energije. Uporabljajo motor, ki je v uporabi že zelo dolgo, zaradi česar so popravila hitra in poceni.

Agregate Predator uporabljajo predvsem ljudje, ki potrebujejo nekaj stacionarnega. Če iščete nekaj prenosnega, na trgu obstajajo boljše možnosti. Ampak, če ste gradbeni delavec, ki delo opravlja z električnimi orodji, vzpostavlja rezervni sistem ali preprosto polni baterije v avtoprikolici, je to lahko prava izbira.

Prednosti:

  •  Do 7000 vatov neprekinjene moči
  •  Visoko vzdržljiv jekleni okvir ščiti vse komponente
  • Izdelan na preizkušeni platformi z dokazano zanesljivostjo
  • Popravilo je enostavno in poceni

Slabosti:

  • Ni zelo prenosljiv
  • Precej glasen

Ocena

Namesto plastičnega ohišja so notranje komponente tega agregata nameščene znotraj velikega jeklenega okvirja. Na desni strani boste našli znameniti motor Honda. Če se ukvarjate z motorji, si lahko o njeni zgodovini preberete na Wikipediji. Čeprav je izpadel iz priljubljenosti v korist cenejših, šibkejših in varčnejših motorjev, je to še vedno eden najbolj priljubljenih malih motorjev. Najdete ga v kosilnicah za travnike, štirikolesnikih in celo gokartih.

Niso tako zanesljivi kot moderni Honda motorji, če pa se nekaj pokvari, bo popravilo veliko lažje. Vsak mehanik motorja bo poznal te motorje, saj so na trgu že zelo dolgo.

V isti kategoriji: