Izbira kakovostnih dodatkov za tuširanje


Izbira kakovostnih in funkcionalnih dodatkov za tuširanje je zelo pomembna iz dveh razlogov. Prvi je ta, da nam armatura za tuš in drugi elementi nudijo funkcionalno vrednost. Tako bomo lažje opravili vse higienične potrebe v kopalnici, ne da bi morali žrtvovati svoje udobje. Drugi razlog pa je sama varnost, saj nam seti za prho in številni dodatki omogočajo varno uporabo kabine za tuširanje, banje in druge kopalniške opreme. Priporočljivo je, da svojo kopalnico uredimo po našem okusu. To nam bo omogočalo, da se bomo lahko spočili in napolnili s svežo energijo med umivanjem, kopanjem in drugimi opravili.

Ohranimo primerno temperaturo vode med tuširanjem

Uporaba tuša je lahko hitro neprijetna, če pozabimo vnaprej pripraviti toplo vodo. Tako nas lahko mrzel negativno preseneti, ko se pričnemo tuširati. Lahko pa se zgodi tudi obratno -, da nas preseneti prevelika količina vroče vode, ki nas, v nekaterih primerih, tudi popeče. Proti omenjeni težavi obstaja veliko različnih rešitev, vendar je termostatska armatura za tuš morda najboljša. Deluje tako, da vodo vedno ohranja na prijetnih 38°C. S tem se prepreči mogoč scenarij, da nas zmrazi ali speče vrela voda, saj bo ta vedno enake temperature.

Najprej izberite kopalniško armaturo. Glede na izbrano kopalniško armaturo dodajte po modelu ali videzu podobno obliko tuš ročke.

Podometna armatura za tuš

Dandanes je zelo popularno, da ima kopalnica minimalistično obliko. To je moderen pristop k opremi kopalnice, saj tako tudi izboljšamo njeno učinkovitost. Obenem pa prihranimo veliko prostora, ki bi ga drugače zapolnili s klasično opremo in pohištvom. Dober primer tega so kopalniški bloki. Ko pa govorimo o opremi za tuširanje, pa so podometne armature za tuš izredno učinkovite. Vgrajeno imajo dvo-funkcijsko stikalo, ki je namenjeno izbiri med dvema načinoma tuširanja; z ročko, ki prši ali deževno prho, ki izpušča kapljice vode iz stropa. Zaradi svoje kompaktne velikost je podometna armatura idealna za kopalnice manjših in tudi večjih dimenzij.

Seti za prho, ki nam olajšajo umivanje telesa

Klasični seti za prho so skozi zadnja leta bili nadgrajeni na številne načine. Izboljšala se je učinkovitost porabe vode, oblika kot tudi zmožnost ohranjanje tople vode. Svojo kopalnico lahko sedaj opremimo s termostatskim setom za prho. Ta vsebuje armaturo za tuš, kot tudi visok stolp, ki nam omogoča različne načine prhanja. S pritiskom gumba v pipi lahko odpremo pretok vode na ročici za tuširanje ali stropnemu razpršilu, če ne želimo uporabljati ročice. Velika prednost je tudi ta, da se lahko zanesemo, da bo voda vedno prijetne temperature, kar močno izboljša uporabniško izkušnjo pri tuširanju.

V isti kategoriji: