Lastnosti električne kosilnice Greenworks 25302


Vzdrževanje

Še en pomemben podatek pri tej brezžični kosilnici Greenworks 25302 je, da ne potrebuje nobenega vzdrževanja. Ker ne potrebujete goriva ali olja, je ta električna kosilnica enostavna za uporabo.

Moč in zmogljivost

Akumulatorska kosilnica Greenworks 25302 G-max 40V Twin Force iz baterij dobi dovolj moči za zbiranje v vrečke in mulčenje. Prav tako zagotavlja močno sesanje za mulčenje. Vendar pa morate upoštevati, da ta moč ni dovolj za mokre liste. Dobro pa se obnese pri suhih listih. Ko kosite s to kosilnico, boste lažje šli skozi visoko, debelo in celo grdo travo.

Akumulatorska kosilnica Greenworks 40V Twin Force 25302 proizvaja nekakšno iskro, ko se približa debelejši travi, tako da jo lahko učinkoviteje reže, hkrati pa prihrani energijo, medtem ko kosi tanjše dele trate.

Akumulatorska kosilnica Greenworks 25302 ima enostaven zagon, odstranjevanje vrečke je preprosto, baterije se hitro polnijo in tudi pri vstavljanju ni nikakršnih težav. Višino lahko nastavite s pomočjo ene ročice za nastavitev vseh štirih koles. Edina pomanjkljivost je pri rezanju debelejše ali višje trave; da se baterije hitreje izpraznijo saj porabijo več energije.

Prednosti:

  • Zelo lahka in enostavna za uporabo.
  • 5 različnih nastavitev višine.
  • Brez zaganjalne vrvice.
  • Dolga življenjska doba baterije. Če ena baterija ugasne, začne druga baterija delovati samodejno.
  • Okolju prijazna kosilnica za košnjo trave.

Slabosti:

  • Visoka cena.

Zaključek

Ker je akumulatorska kosilnica Greenworks 25302 50cm G-max 40V Twin Force brezžičnega tipa, ne potrebujete podaljška, ne glede na velikost vaše trate. Poleg tega lahko košnjo dokončate brez težav z razlitjem goriva ali mučenje s tistimi, ki imajo zaganjalno vrvico in jih je težko upravljati. Torej, če ne potrebujete samohodne kosilnice, je ta potisna kosilnica iz Greenworksa najboljša izbira.

Samohodna kosilnica na nitko

Kosilnice na nitko so idealne za domačo uporabo

Najbolje se kosilnice na nitko obnesejo na manjših površinah, kjer pravzaprav nimajo dostojne konkurence. Težko si predstavljamo enostavno uporabo večjih kosilnic, ki so praviloma precej okorne in se ne znajdejo dobro na manjših zelenicah s kakšnimi manj dostopnimi kotički.

V isti kategoriji: