Toto školjka ima enostaven in minimalističen videz


Toto MS964214CEFG#12 Ultramax II je gladko ukrivljena enodelna straniščna školjka z enojno ročko za splakovanje. Za razliko od mnogih drugih stranišč, je ta školjka opremljena z mehkim sedežem. Vse naslednji elementi, višina sedeža, podolgovata posoda in ročka za splakovanje, omogočajo straniščni školjki skladnost z ADA. Nizka poraba vode z 5 litri na splakovanje (LPF) pomeni, da je ta školjka prejela certifikat WaterSense. Ta certifikat omogoča subvencioniranje straniščnih školjk, ki varčujejo z vodo, na številnih območjih. Nadaljujte z branjem opisa školjke TOTO Ultramax II Toilet in si oglejte prednosti / slabosti izdelka.

Oblika in materiali

Toto MS964214CEFG#12 Ultramax II Toilet je narejen iz steklenastega porcelana in ima glazuro Toto SanaGloss, ki zmanjšuje število madežev in kopičenje bakterij ter mikrobov. Enkratno splakovanje se izvaja s kromirano ročico. Oblika stranišča ustreza specifikacijam ADA.

Sistem splakovanja

Ta školjka ima enojno splakovanje. Straniščna školjka uporablja Totov sistem dvojnega ciklonskega splakovanja, ki potegne splaknjeno vodo v stranišče in povzroči, da izstopi z večjo silo, kar omogoča popolno odstranitev odpadkov z enim splakovanjem.

Čiščenje

Konstrukcija dvojnega ciklonskega splakovanja v kombinaciji z glazuro SanaGloss zagotavlja, da stranišče Toto MS964214CEFG#12 Ultramax II
učinkovito odstrani odpadke z enim splakovanjem. Po splakovanju glazura SanaGloss nadaljuje z delom; zmanjša nastajanje vodnih madežev in rast bakterij ter mikrobov. To zmanjšanje pomeni, da bo stranišče ostalo čistejše dlje časa in zmanjšalo pogostost ročnega čiščenja.

Poraba

Školjka porabi le 5 litrov z vsakim splakovanjem. Skupaj z zmogljivostjo stranišča za čiščenje odpadkov, je ta nizka poraba vode skladna s specifikacijami EPA Water Sense. Stranišča s certifikatom Water Sense lahko na mnogih lokacijah izpolnjujejo pogoje za subvencije. Oglejte si spletno stran EPA Water Sense za dodatne podrobnosti in lokacije, ki izpolnjujejo pogoje.

Preprosta namestitev

Školjka uporablja standardni 30-centimetrski priključek, ko vodi v odvodno cev. 30 cm se meri od stene do sredine cevi. Ker je to enodelna straniščna školjka, tehta več kot dno dvodelne školjke. Ta teža lahko povzroči malo več težav pri začetnem postavljanju školjke na odvodno cev. Vendar pa je namestitev zelo hitra in enostavna. Pri namestitvi ne pozabite uporabiti novo straniščno tesnilo.

Prednosti

  • V kompletu z mehkim sedežem in pokrovom;
  • Enodelna zasnova;
  • ADA skladen;
  • Certifikat WaterSense;
  • 1-letna omejena garancija.

V isti kategoriji: