Najkakovostnejši lasni podaljški

Obstojnost lasnih podaljškov


Si kdaj na hitro zaželite drugačnega videza? Najučinkovitejša sprememba je navadno najvidnejša na vaših laseh. Ena možnost je, da si skrajšate lase. Druga možnost pa je, da si jih podaljšate. Najverjetneje vas bo slednje stalo nekaj več denarja, še posebej če boste posegali po naravnih podaljških s keratinom.

Podaljševanje las je pri nas priljubljena storitev. Nekatere izkušene predstavnice nežnejšega spola takšno metode podaljševanja obvladajo tako dobro, da jim za to ni treba obiskovati frizerskih salonov. Po drugi strani pa je veliko bolje, da so lasni podaljški na vaše lase pripeti pod okriljem strokovnjaka. Ne nazadnje je tudi od načina vstavljanja odvisna njihova obstojnost.

Izbira vrste lasnih podaljškov

Na trgu je nešteto možnosti in izbire za nakup lasnih podaljškov. Nekateri podaljški za lase so vam na voljo v nekaterih bolje založenih prodajalnah z najraznovrstnejšimi izdelki. Če želite na svoje lasišče vstaviti kvalitetne materiale, se nakupom v teh prodajalnah izogibajte. Najverjetneje vas bodo mamile nizke cene in na videz prečudoviti podaljški. Resnica pa bi se šele pokazala, ko bi podaljške vstavljali med svoje lase.

Lasni podaljški lahko namenjeni tudi vsakodnevnemu nošenju
Naravni lasni podaljški s keratinom

Najkakovostnejši lasni podaljški se zagotovo prodajajo v specializiranih prodajalnah. Na tem mestu so vam celo na voljo 100 % naravni lasni podaljški s keratinom. V tem hipu zanje velja, da so daleč najboljša izbira. A računati morate na to, da vas bodo stali kar nekaj denarja. Z nakupom vrhunskih podaljškov pa si boste zagotovili najdaljšo obstojnost – tudi do šest mesecev.

Pravilno vstavljanje lasnih podaljškov

A najkakovostnejši lasni podaljški vam ne bodo kaj prida koristili, če jih boste v lasišče namestili nepravilno oziroma površno. Obstojnost bo slaba, obenem pa se bo že na daleč videl tujek v vaših laseh.

Video: Vstavljanje lasnih podaljškov

Podaljške vam lahko hitro in spretno vstavi vaš frizer ali nekdo, ki se s takšnim delom profesionalno ukvarja. Obstajajo celo saloni, ki se izključno ukvarjajo samo s podaljševanjem las.

Kdaj kupiti lasne podaljške

Pravila za to, kdaj je treba nujno kupiti lasne podaljške, seveda ni. Ženske si jih navadno kupijo ob kakšnem izjemno slavnostnem in posebnem dogodku, na primer za svojo poroko. Po drugi strani pa takšni izdelki postajajo cenovno vse dostopnejši. Tako so lasni podaljški lahko namenjeni tudi vsakodnevnemu nošenju.

Lasni podaljški so odlična rešitev tudi tedaj, ko si želimo malenkostne spremembe. Namesto da bi si na lase dajali pramena, si lahko vstavimo podaljške. Ko se jih naveličamo, jih lahko hitro odstranimo.

V isti kategoriji: