Ogledala za večji prostor


Na nek način se sliši prav butasto in moram reči, da sem se tudi sam parv dobro nasmejal, ko sem prvič slišal, da ogledala povečajo prostor. Potem pa sem se spomnil na zabaviščne parke, kjer je v hiši strahov ponavadi tudi soba ogledal. Tam prostor res izgleda kar velik, pravzaprav zelo velik.Vidimo lahko svoj odsev tam nekje v daljavi, v igri podvojenih slik se hitro izgubimo in potemtakem se potem več ne čudim, če je tudi malemu papagajčku v kletki pri televiziji njegovo malo ogledalo tako zelo všeč. Če imate kanarčke v veliki kletki in veselo skakljajo sem ter tja, so ogledala, gugalnice in kopalnice prava nuja, da se bodo vsak dan počutili, kot da so v zabaviščen parku.

Odsev vidimo marsikje

Vrnimo se v svoje stanovanje. Ogledala so prisotna marsikje, mar ne? Kaj menite na svoj odsev, ki ga vidite v vitrini v dnevni sobi ali pa v kuhinjskih steklenih vratih, morda na steklu, ko odhajate na balkon ali pa na ekranu, ko se sprehodite mimo televizije? Seveda, vse to so učinki ogledala, pa vendar ne gre za tisti pravi del pohištva, ki ga vsi tako zelo dobro poznamo. Če si jih želite kupiti, boste rekli, da to res ni težko, a trgovin z veliko izbiro v resnici ni tako zelo veliko. No, kar iskreno povejte. Pomislite kam bi šli zdajle pogledati za ogledalo in kaj menite, koliko izbire bi imeli? V nek megamarket gotovo ne, prej v pohištveni salon ali pa seveda v spletno trgovino. Nekatere med njimi ponujajo ogledala v svoji ponudbi in ne vem zakaj, ampak takšne so vse bolj redke.

Kupovanje zna biti vse prej, kot preprosto

Kje pa vi kupujete svoja ogledala? Se ob nakupu pohištva pogovorite z mizarjem in mu naročite, naj vam odrezana po meri vgradi v zunanji del vrat predsobne omare? Ali pa morda v drsna vrata v spalnici? No, tam jih marsikdo ne mara. Če ne drugače, gredo marsikomu na živce, ko se lahko opazuje v tistih intimnejših trenutkih. Verjamem pa, da nekateri ravno v tem uživajo in jim imajo montirana še po stropu. Vsakemu svoje. V glavnem pa so v spalnici bojda tudi vir nekega sevanja in jih zato ne svetujejo imeti na odprtem, ampak raje na notranjem krilu omare, pa se potem v njih vidite samo takrat, ko omaro odprete.
Možnosti imate torej kar nekaj, verjamem pa, da vas spremljajo marsikje. Ogledala najdemo v dvigalih, seveda v kopalnici, pa v predsobi in tudi v kuhinji in dnevni sobi, pa še kje. Sami veste, kje si jih želite namestiti sami in prav je, da jih imate, vedno pa dobro razmislite – kje jih v resnici potrebujete.

V isti kategoriji: