Širok nabor ženskih ur za različne priložnosti


Prek spleta je možno kupiti veliko različnih modelov in dizajnov ženskih ur, ki so primerne za različne priložnosti. Izbirate lahko med športnimi, elegantnimi in športno-elegantnimi modeli.  Poleg dizajna se razlikujejo tudi v sami funkcionalnosti. Obstajajo klasične ženske analogne ure in novejše digitalne. Nekatere imajo manj, druge pa izjemno veliko funkcionalnosti, poleg samega merjenja časa.

Nakup ure ni več samo moška domena

Statistično gledano moški kupijo veliko več ročnih ur, kot ženske. Na spletnih trgovinah in po televiziji so v preteklosti oglaševali primarno samo moške ure. Glede na spremembe na področju mode, pa so ženske različice dobile nove oblike, dizajne in funkcionalnosti. Dodane imajo enake funkcionalnosti kot jih imajo moške. Dodatno pa so narejene elegantno in imajo lepe linije zaslonov ter paščkov.

Najboljši dizajn za vsako žensko roko ni najdražji

Kupovanje dražjih znamk se ne izplača več. Dandanes lahko prek spleta kupite cenovno ugodne in izjemno kvalitetne ženske ure za vsako roko. Cenovno ugodni izdelki še ne pomenijo manjše kvalitete izdelave. 

Izbira stila in oblike ure

Obstaja izjemno veliko različnih dizajnov in oblik številčnice ter paščkov. Od oblik lahko izbirate med klasično okroglo, kvadratno in ovalno. Lahko je večja, manjša ali ožja ura. Paščki so lahko silikonski in plastični, jekleni ali pa usnjeni. Dizajn ženske ure je lahko eleganten ali pa športen. Vse je odvisno od vaših vsakodnevnih potreb, namena nakupa ter stila oblačenja. Športniki večinoma izbirajo silikonske različice, ki so odporne na znoj, umazanijo in udarce. Pisarniški delavci pa izbirajo elegantne in nežne različice, ki lepo oprimejo roko. 

Kombiniranje ure s preostankom nakita

Ročno žensko uro lahko enostavno kombinirate s preostankom nakita za dosego popolnega elegantnega videza. Izberite na spletu na primer različico v zlati barvi,  ki jo kombinirajte z zapestnico, prstanom in verižico v istem odtenku. Za bolj ekstravaganten videz pa najdite žensko uro iz jekla v srebrni barvi s kristalčki. Popolno se bo podala z vašim nakitom s kristali v isti barvi. Za večerne izhode izberite bolj klasičen videz kompleta ure, verižice in uhanov v kovinski barvi. Na spletu je na voljo veliko različnih kompletov in dodatkov, ki se med seboj popolno dopolnjujejo.

Ročna ura kot zapestnica

Posebnost ženskih ur je tudi v tem, da se lahko nosijo tudi kot zapestnice. Zapestnice imajo poleg funkcije kazanja časa tudi veliko dovršenih obeskov in diamantov. Primerne so za vsakodnevno nošenje, saj so elegantne in obenem dovolj robustne, da prenesejo daljše nošenje na roki.

V isti kategoriji: