Vsakodnevna uporaba kreme za gube


Nega kože je najpomembnejši lepotni ritual čisto vsake ženske. Sploh kožo na obrazu moramo še posebej skrbno negovati. Koža na obrazu izraža našo starost in skrb za lastno zdravje. Poleg vode in nežnega mila za umivanje, je najpomembnejša krema za gube. Negovalna, hranljiva in vlažilna krema z dodanimi učinkovinami, ki gladijo gube ter preprečujejo nastanek novih, je pomemben del dnevne rutine. Pomembno je redno čiščenje kože, kateremu sledi tudi ustrezna nega glede na leta. Kremo za gube lahko začnemo uporabljati takoj po 20. letu, najkasneje pa po 30. letu starosti.

Za lepo in mladostno kožo

Prve gubice začnejo nastajati kmalu po 20. letu starosti. Pojav gubic je odvisen od dednosti, prehrane, gibanja in skrbi za kožo. K zgodnjemu nastanku gub je bolj nagnjena suha koža. A tudi tiste pripadnice ženskega spola z mastno kožo, jim ne bodo ušle. Najbolj priporočljivo je, da najdemo ustrezne izdelke za naš tip kože. Krema za gube bo po ustreznem čiščenju poskrbela, da je naša koža navlažena in nahranjena. Tako se bomo nastanku gubic lahko še dolgo časa izogibali. Na že obstoječe gubice pa bo krema za gube delovala gladilno in njihov videz ne bo tako opazen.

Dnevni ritual

Ženski dnevni ritual naj bi izgledal nekako po sledečem postopku. Vsako jutro si s hladno vodo umijemo obraz, če se naša koža precej masti, si ga umijemo s primernim čistilnim sredstvom in lahko tudi s tonikom. Takoj za tem, obraz obilno namažemo s kremo. Lahko je le vlažilna krema in kremo za gube nanesemo na posamezne predele (okoli oči in ust). Lahko pa kremo za gube namažemo čez cel obraz. Po želji dodamo še tekoči puder in ostala ličila (maskara, črtalo, rdečilo, senčilo, šminka).

https://www.youtube.com/results?search_query=lux+factor+krema+proti+gubam

Krema za gube bo preprečila, da se puder zgosti in obstane v gubicah. Zvečer pa sledi temeljito čiščenje ličil s sredstvom za odstranjevanje ličil. Nato pa obraz pred spanjem dobro namažemo s kremo za gube. Z dobro kremo za gube bo naša koža ostala lepa in gladka še veliko let in na njej se ne bo tako očitno poznala naša starost.

V isti kategoriji: