Hudi napisi na majicah


Potiskane majice so pravi hit ne glede na trenutne modne trende. Takšne majice so enostavno vedno v modi, pa naj si gre za osemdeseta ali devetdeseta leta prejšnjega stoletja ali za današnji čas, v katerem živimo. Menjajo se le motivi na njih, ki se prilagajo trenutnim trendom, a to še ne pomeni, da ne obstajajo tudi potiskane majice z motivi, ki so aktualni in trendovski vedno in povsod, kamorkoli boste že sli. Takšni motivi so na primer smešni napisi na majicah, saj smeh zagotovo nikoli ne pride iz mode!

Bi si želeli imeti en smešen napis na majici tudi vi? Ali pa si želite takšno majico podariti za darilo? Super ideja!

Napisi, ki zažgejo

Vsak od nas se zagotovo spomni določene potiskane majice, ki mu je v spominu ostala zaradi hudega in zanimivega napisa na njej. Nekateri so takšno majico imeli nekoč v omari sami, drugi jo še imajo, tretji pa so jo videli pri kom drugem ter si zaželeli, da bi jo lahko oblekli tudi oni. Vsekakor pa prav vsi vedo, da so nekateri napisi na majicah enostavno legendarni. Takšne potiskane majice z napisi so prav zato primerne za vse generacije, od najstnikov do mladostnikov in abrahamovcev ali še starejših oseb.

Za vsakogar se najde huda majica z napisom, ki zažge in navduši tako lastnika majice kot tudi vse ostale, ki napis preberejo. Najbolj prav gotovo zažgejo napisi, ki so na tak ali drugačen način vsaj malo humorni, zabavni, smešni. Takšni, da ob njih ne moreš ostati ravnodušen.

Potiskane majice so hit

Kot že rečeno, so potiskane majice hit, ki nikoli ne gre iz mode. Vsaj eno ali dve morate imeti vedno v omari ne glede na to, katerega spola ste. Tako boste zažigali vedno in povsod, saj se za atraktivnimi napisi rade obračajo glave. Z izbiro zabavnega napisa boste dobivali nasmeške od vse povsod, zato lahko hitro spletete tudi kakšno novo znanstvo zaradi vaše zanimive majice, ki jo nosite. Pri izbiri potiskane majice torej izberite tako, ki vas najbolj zabava. Ko jo boste oblekli, boste takoj boljše volje, prav tako pa boste nasmejali mimoidoče oziroma vse, ki bodo prebrali napis. Tako boste tistega dne zagotovo v središču pozornosti!

Balerinke – univerzalni čevelj, ki ga odlikuje predvsem udobna oblika, obutve moderne ženske pa si brez njih ne moremo več predstavljati. Preberi več …

V isti kategoriji: