Izdelava vrhunske spletne trgovine – strokovno in prilagodljivo


Preden podjetje, ki se ukvarja z izdelavo spletnih trgovin začne z delom, se z vami srečajo in pogovorijo o vaših željah in ciljih. Na podlagi tega vam pripravijo ponudbo, ki zajema vse pomembne podatke o projektu in njegovi vrednosti. Načrtovanje je ključno, da lahko ustvarijo spletno stran, ki bo zadovoljila vaše potrebe. Spletna trgovina izdelava poteka na način, da pregledajo vašo konkurenco in izberejo primerne ključne besede. Pomagajo vam pri organizaciji vsebine. Običajno jim stranke dostavijo slikovni material in besedila, lahko pa to storijo tudi oni. Izdelajo grafični predlog spletne strani, ki ga nato skupaj popravljate do končne potrditve.

Ustvarjanje edinstvenih spletnih trgovin, ki navdušujejo z izjemno uporabniško izkušnjo.

Oblikovanje

Prilagodijo vse funkcije projekta glede na zahteve in cilje, ki so določeni v ponudbi. Pri tem pazijo tudi na prilagodljivost spletne strani za različne naprave. Oblikovanje spletne strani sledi vaši celostni grafični podobi, če je nimate, vam jo lahko izdelajo.

Programiranje

Programiranje spletnih strani je pomemben del vsakega projekta. To je tehnična faza izdelave spletne strani. Opravijo jo z uporabo izbranega urejevalnika in upoštevamo prilagodljivost spletne strani.

Testiranje

Preverijo spletno stran za morebitne napake in preverijo njeno delovanje. Testiranje opravi tudi stranka. S pomočjo spletnih orodij ugotovijo, kje lahko še izboljšamo rezultate.

Aktivacija

Ko je spletna stran pripravljena, vas naučijo, kako jo upravljati. Njihove spletne strani so zelo enostavne za uporabo. Po koncu projekta vam nudijo podporo in vzdrževanje spletne strani.

Cena izdelave spletne trgovine

Koliko stane izdelava spletne trgovine? To je odvisno od vas in vaših želja. Cena izdelave spletne trgovine se določi glede na želene funkcije in obseg spletne trgovine. Vsako spletno trgovino izdelajo individualno, saj je pomembno, da je spletna trgovina kakovostna in primerna za vaše podjetje. Spletna trgovina vam bo pomagala pri razvoju in trženju vašega poslovanja. Izdelujejo cenovno ugodne spletne trgovine, ki sledijo najnovejšim grafičnim trendom; da bodo pregledne, moderne in vizualno privlačne. Ceno lahko prilagodijo vašemu proračunu.

Če želite doseči uspeh v spletni prodaji, se obrnite na strokovnjake za spletne trgovine, ki imajo bogate izkušnje z več kot 1000 postavljenimi spletnimi stranmi v Sloveniji in drugod. Njihova ekipa vam bo pomagala pri izvedbi vaše spletne trgovine, ki bo prilagojena vašim potrebam in ciljem. Njihove storitve vključujejo:

  • Unikatno grafično podobo, ki bo vašo spletno trgovino naredila privlačno in zaupanja vredno. Spletni oblikovalec bo upošteval najnovejše trende in vaše želje pri oblikovanju vaše spletne trgovine, ki bo navdušila vaše kupce.
  • Prilagodljive funkcionalnosti, ki bodo ustrezale vašemu tipu prodaje, bodisi za končne kupce ali poslovne partnerje. Vaša spletna trgovina bo omogočala enostaven nakup, različne načine plačila, varnost z SSL certifikatom in skladnost z GDPR zakonodajo.
  • Enostavno upravljanje in urejanje vaše spletne trgovine preko CMS sistema, kjer boste lahko dodajali in spreminjali izdelke, naročila, promocije in druge nastavitve. Za vsako težavo ali vprašanje vam bo na voljo prijazna in strokovna podpora.
  • Učinkovito digitalno oglaševanje preko različnih kanalov (Facebook, Instagram, Google, Newsletter), ki vam bo pomagalo pritegniti nove kupce in ponovno aktivirati stare. Marketinški strokovnjaki bodo skrbeli za optimizacijo in analizo vaših oglaševalskih kampanj.
  • Odlično uporabniško izkušnjo na vseh napravah, saj bo vaša spletna trgovina 100% prilagojena za ogled na mobilnih telefonih, tablicah, računalnikih in drugih zaslonih (responsive). Poleg tega bo vaša spletna trgovina tehnično optimizirana (SEO) za boljšo vidnost na iskalnikih.

V isti kategoriji: