Kaj je potrebno poudariti na spletni strani


Pogosta napaka pri izdelavi spletnih straneh je ta, da z vsemi možnimi sredstvi pridobite njegovo pozornost. Grafika, animacije, pasice in oglaševanje. Poizkušate jih obdrzati na spletni strani tako da jih zmedete in jim ponujate težko odločitev kam iti naprej.

Naredite preproste in jasne stvari, da obiskovalec nemudoma prejme ustrezne informacije. Pri izdelava spletnih strani si naredite preprost seznam stvari katere so pomembne za vsako stran.
Če želite, da obiskovalec zagleda posebno ponudbo, mu ne ponujajte in ga ne zavajajte z drugimi pasicami in grafikami. Nesorodna grafika pogosta zmede obiskovalce od dejanskega nakupa, katerega bi želel opraviti.

Optimizacija spletnih strani

Skoraj vsi uporabniki interneta uporabljajo spletne iskalnike za iskanje informacij. Če se lahko uvrstite na prva mesta spletnih iskalnikov potem boste zagotovo imeli povečan obisk vase spletne strani in s tem tudi vec možnosti za prodajo vasih izdelkov oziroma storitev. Kako izvesti optimizacijo spletnih strani pa vam bomo zaupali v naslednjih člankih.

V naslednjem clanku pa bomo tudi pisali o:
– Katere graficne elemente uporabiti pri izdelavi spletnih straneh.
– Zakaj uporabiti CSS za izdelavo spletne strani (http://www.edsolution.si/izdelava-spletnih-strani.html).
– Kako narediti »goli« tekst bolj berljiv in atraktiven.
– Kako ustrezno uporabiti povezave na spletni strani.
– In se mnogo vec.

V isti kategoriji: