Odlična zaščita za prtljažnik


Kaj vse pa vi s sabo vozite v prtljažnem prostoru svojega avtomobila? Tam se znajde marsikaj, zaradi česar hitro pride do nereda. V primeru, da se še kaj raztrese ali polije, pa nastane res pravi kaos. Če vprašate znance, vam bodo gotovo znali povedati zgodbe o tem, kako se jim je v avtu polilo mleko ali sladek sok. To se pogosto dogaja, posledice pa niso prijetne. Da pri tem kljub temu ne pride do škode oziroma trajnih madežev, ki jih je težko odstraniti, poskrbi učinkovita in kakovostna zaščita za prtljažnik. Njena funkcija je podobna kot funkcija avto tepihov, ki zaščitijo avto pred prahom, umazanijo in vsem ostalim. Tako bo njegova notranjost vedno urejena in čista, pa tudi vzdrževanje reda bo veliko bolj enostavno.

Za lep in urejen avto

Zaščita za prtljažnik je oblikovana tako, da dobro zaščiti celoten prtljažni prostor vašega avtomobila. Njen rob je malce višji, s čimer se prepreči, da bi umazanija prišla pod njo. Poleg tega takšna zaščita za prtljažnik odlično ščiti vaš avto tudi pred razlitjem kakršnekoli tekočine. Tako bo vaš avto dobro zaščiten pred madeži pa tudi obrabo. Tkanina na dnu prtljažnega prostora se namreč lahko obrabi ali celo natrga. Z ustrezno zaščito v obliki tepiha za prtljažnik to lahko preprečimo in poskrbimo za to, da bo naš avto vedno lep in urejen.

Enostavno čiščenje

Če želite res dobro očistiti prtljažni prostor vašega avtomobila, morate tega najprej sprazniti, nato posesati in po potrebi še pobrisati. Problem je namreč v materialu, s katerim je pokrita notranjost avtomobila, saj se vanj zažreta tako prah kot umazanija. Če te ne čistimo redno, se tako zelo zažre v material, da jo je skorajda nemogoče odstraniti. Tako nastanejo trajni madeži, ki kazijo videz vašega avtomobila oziroma prtljažnega prostora. Zaščita za prtljažnik lahko poskrbi za prekrivanje takšnih madežev oziroma za to, da do njih sploh ne pride.

Preventiva je namreč vedno boljša kot kurativa. Ko prtljažnik želite očistiti, zaščito enostavno odstranite, stresete iz nje morebiten prah in smeti ter jo preprosto pobrišete z vlažno krpo. Morebitni madeži se iz nje odstranijo zelo hitro in le z malo drgnjenja.

Plastični zaboji obstajajo v različnih velikostih in oblikah. Več o plastičnih zabojih si lahko preberete, če sledite povezavi.

Poletni meseci so čas, ko je vreme lahko zelo nepredvidljivo. Veliko skrbi povzročajo močne nevihte, ki jih lahko spremlja tudi toča. Karoserija avta pa je izpostavljena številnim poškodbam in drugim nevšečnostim, če ne najdemo primernega zatočišča. To pa je skoraj nemogoče, saj se poleti lahko nevihta razbesni popolnoma nepričakovano. Preberite si več o tej temi v članku: Zaščita za avtomobil pred točo.

V isti kategoriji: