Popolna harmonija med trenutki in čustvi


Pomemben korak pri izbiri poročnega fotografa je, da si ogledate nekaj celotnih poročnih albumov, namesto da utemeljujete svojo odločitev na podlagi tistega, kar vidite v galeriji vrhuncev ali v albumu fotografa. Fotografi v svojem portfelju prikažejo najboljše izbrane slike z različnih porok, kar pomeni, da ne vidite celostne podobe njihovega dela. Zato se pozanimajte o dveh ali treh celotnih galerijah pravih porok, ki so jih posneli, da boste bolje spoznali, kako lahko izgleda celotna zbirka fotografij po vaši poroki. Če ugotovite, da je poročna fotografij iz polne galerije približno tako dobre kot tiste, ki so bile izbrane v galeriji vrhuncev, torej so vse tako dobre, da se ne morete odločiti, potem ste na pravi poti.

Čudovit dan, ki se odraža v poročni fotografiji.

Ustvarite oseben stik in izberite popolnega poročnega fotografa za vaš poseben dan

Naslednji korak pri izbiri poročnega fotografa je, da organizirate srečanja z tremi do petimi potencialnimi fotografi, ki so na voljo za vaš poročni dan. Če vam je všeč tisto, kar vidite na njihovi spletni strani, jih najprej pokličite in preverite, ali so na voljo na vaš datum poroke. Nato jim pošljite uvodno e-poštno sporočilo z informacijami o vas, vašem bodočem zakoncu, dogodku in viziji za vaš dan.

Med srečanji iz oči v oči lahko izveste več o njihovem delu in ocenite, ali se ujemate osebnostno. Tako se lahko pogovorite o poteku vašega poročnega dne, slogu poroke in idejah za vaše fotografije. To vam bo omogočilo, da boste lahko izbrali poročnega fotografa, ki bo izpolnil vaša pričakovanja in jih ujel v popolno poročno zgodbo.

Naslednji korak pri izbiri poročnega fotografa je, da se prepričate, ali se bodo vaše osebnosti ujemale. Fotograf mora biti navdušen nad vašo vizijo in ko vam ponuja predloge, jih mora predstaviti jasno in spoštljivo, ne da bi bil sramežljiv. Za najboljše fotografije se odločita za fotografa, ki je zabaven in ima drzen pristop. On bo zagotovo ujel vse vaše pomembne trenutke, ne glede na situacijo. Da bi dobili najboljše fotografije, mora biti vaš fotograf dovolj samozavesten, da išče prave trenutke, se umiri, si privošči sproščen nasmeh ter vzpostavi naraven odnos do gostov. Pomembno je, da je fotograf dovolj miren in ima pozitivno naravnanost, ki bo v najboljši možni luči ujel vse trenutke vašega posebnega dne.

V isti kategoriji: