Različni modeli industrijskih pomivalnih strojev


Zahteve kupcev za industrijske pomivalne stroje so vse bolj visoke in številne. Proizvajalci tovrstne gostinske opreme so zato poskrbeli za več vrst pomivalnih industrijskih strojev. Na voljo so na primer pomivalni stroj, stroj za lonce, podpultni stroj za kozarce, pomivalni stroj s tremi dvižnimi pokrovi.

Kakovostni industrijski pomivalni stroji imajo dvostensko zgradbo iz nerjavečega jekla. Uporabnikom omogočajo izjemno tiho ter energijsko varčno delovanje. Sodobna tehnologija zagotavlja učinkovito izplakovanje, skrbi za zelo natančno odmerjanje ter optimalne rezultate izpiranja. Tudi ročice za pomivanje ter izpiranje so narejene iz nerjavečega jekla. Posledično je življenjska doba moderno zasnovanega industrijskega stroja dolga.

Pomivalni stroj za kozarce

Na trgu torej lahko izbiramo med številnimi modeli industrijskih pomivalnih strojev. Pomivalni stroj za kozarce je izključno namenjen pomivanju kozarcev. Dobrodošel je v prav vsaki kavarni in restavraciji, kjer je veliko umazane posode. Takšen stroj za pomivanje vključuje posebno oblikovano košaro, da vanjo lahko preprosto ter varno zložite različne tipe kozarcev.

V pomivalnem stroju za kozarce torej lahko učinkovito očistite tudi najbolj občutljive pecljate kozarce kot tudi tiste, ki so kompaktnejši. Sicer pa vam sodobni industrijski pomivalni stroji vseh vrst ponujajo povsem nove tehnologije. Izjemno priljubljena je funkcija AirDry. Ta vsak cikel pomivanja zaključi s svežim zrakom. 

Novi modeli financiranja

Ker so industrijski pomivalni stroji praviloma kar visoka investicija, je treba dobro razmisliti o načinu nakupa. Ena od možnosti je, da kupite povsem nov stroj, lahko pa kupite tudi rabljenega ali pa ga vzamete v najem.

Ves čas pa se vam splača slediti različnim akcijskim ponudbam, ki omogočajo nakup ugodnejših strojev za gostinstvo. Pojavili so se tudi novi modeli financiranja. Ti vam pri nakupu novega ali rabljenega stroja omogočajo kredit ali najem z odkupom. Možen je tudi dolgoročni najem stroja. Takšni načini financiranja so možni za vse vrste gostinske opreme. Ponudbo lahko preverite kar na spletu.

Preberite si še naslednji članek: Talna svetila za dodatno osvetlitev ter popestritev prostorov

Med številnimi svetili, ki se ponašajo na prodajnih policah znanih trgovin, lahko občudujemo tudi talna svetila vseh vrst. 

V isti kategoriji: