Vrhunske kuhinje, prilagojene vašemu prostoru


Nakup kuhinje je zahteven projekt. Gre za velik nakup, ki zahteva kar nekaj finančnih sredstev, poleg tega pa moramo uskladiti kar nekaj mojstrov, čas prenove pa preživeti brez kuhinje (če seveda v stanovanju, kjer menjamo kuhinjo, tudi živimo).kuhinje

Poleg naštetih faktorjev načrtovanje nove kuhinje otežuje še dejstvo, da kuhinjo običajno menjamo le vsakih nekaj let, zato s procesom nimamo izkušenj.

Na srečo nam lahko nakup kuhinje močno olajšajo strokovnjaki, ki so nam v pomoč v studiih kuhinj. V studiju Mega Pohištvo v Pivki, ki ima razstavljenih največ kuhinj v regiji, so vam na voljo svetovalci, ki imajo več kot 10 let izkušenj pri načrtovanju kuhinje. Izkušnje so v tej dejavnosti zelo pomembne, saj lahko z njimi predvidimo marsikateri neljub zaplet in ga preprečimo.

V našem studiju vam kuhinjo izrišemo tako, da se popolnoma prilagaja vašemu prostoru. Čeprav kuhinj ne proizvajamo sami, so vse kuhinje narejene posebej za vas in po vaših merah – tako se v milimeter natančno prilegajo vašo prostoru. V našem studiju najdete kuhinje blagovnih znamk Alples, Nobilia ter Gorenje, poleg tega pa imamo v ponudbi tudi manj znane blagovne znamke po izredno ugodnih cenah.

Pri nas lahko kupite tudi gospodinjske aparate po ugodnih cenah, ob hkratnem nakupu lesenega dela kuhinje in aparatov pa vam podarimo vgradnjo aparatov in vam odobrimo še dodatni popust na leseni del kuhinje.

Pomagali vam bomo tudi pri izbiri primernega jedilniškega pohištva, v ponudbi pa imamo tudi pohištvo za spalnice, dnevne sobe, predsobe ter mladinske sobe, poleg tega pa pri nas lahko kupite tudi vzmetnice ter sedežne garniture. Blagovne znamke, ki so vam na voljo, so med drugimi Polipol, Alples, Milax, Slovenska postelja, Matis in ostale.

V isti kategoriji: