Tehrol – hiša senčil: pri nas dobite podometne rolete


Ko opremljamo naš dom, kmalu ugotovimo, da bomo piko na i našemu domu dali tudi z izbiro senčil oziroma rolet.
Ste že kdaj slišali za podometni sistem rolet?podometne-roleteTo je namreč idealna rešitev za novogradnje. Odlikuje jih več kot odlična izolativnost. Vidni pokrov omarice, vodila in zaključna letev so iz aluminija in prašno barvani.
Lamele so lahko aluminijaste ali iz ekstrudirane plastike. Po nanosu ometa roletna omarica tako ni več vidna.
Standardne barve vodil, omarice in zaključne letve so lahko bele, bež, srebrne ali čokoladno rjave barve. Ob doplačilu pa lahko izberete katerokoli barvo po lestvici RAL.

Toda, kje dobiti vse to? Kje dobiti najboljšo izbiro?

Na slovenskem trgu je zelo priljubljeno podjetje Tehrol – hiša senčil. V svoji ponudbi ponuja nakup raznovrstnih senčil: rolet, žaluzij, senčil, tend, komarnikov, rolo vrat in še kaj bi se našlo.
V svoji bogati ponudbi podjetje Tehrol daje posebno pozornost tudi podometnim roletam.
Ko se boste torej odločali za podometne rolete, potem je podjetje Tehrol več kot pravi naslov za vas. Pojdite na njihovo spletno stran, kjer boste lahko priča bogati ponudbi podjetja in kjer si boste lahko ogledali njihove primerke. Podjetju nato lahko pošljete zahtevano ponudbo, podjetje pa vam bo odgovorilo v najkrajšem možnem času.
Če vas bo pred zahtevano ponudbo z njihove strani zanimalo še kaj, jih vedno lahko pokličete ali pa jim pošljete mail ali pa z njimi lahko vzpostavite tudi facebook povezavo.
Podjetje vam bo znalo svetovati in odgovoriti na vsa vaša dodatna vprašanja v povezavi s senčili in podometnimi roletami. Lahko pa jih obiščete tudi osebno in licu mesta boste dobili odgovor na želeno vprašanje. Poleg tega si boste njihove primerke iz ponudbe lahko ogledali v živo in tako se boste še lažje odločili za nakup.
Poskrbite torej, da bo vaš prostor videti lep, sodoben in da se boste v njem počutili domače. Odločite se za nakup rolo senčil in podometnih rolet v podjetju Tehrol.

V isti kategoriji: