Dostava paketov mora biti hitra in odgovorna


Hitra dostava paketov je vse bolj pogosta v kateri so prisotna vsa prevozna sredstva. Kurirska služba skrbi, da paket pride na pravo mesto, prav čas in varno. Kurirji se zavedajo da je vaš čas in vaša pošiljka pomembna za vas in ljudi, ki jo prejmejo, zato svoje delo postorijo čim hitreje in čim varneje. Kurirske storitve so različne. Med drugimi urejajo zadeve tudi na davčnih uradih, bankah, poštah, zavodih, upravnih enotah, sodiščih, notarskih in odvetniških pisarnah, dostavljajo zdravila, cvetje, darila itd. Vsako delo je hitro in odgovorno, ki ga more kurirska služba opraviti brez napak.

 

Hitra pošta in kurirska služba

Včasih sta hitra pošta in kurirska služba potekale na kolesih in mopedih, ki so jo v večini vozili fantje in dostavljali pakete iz enega konca mesta do drugega. Ampak danes temu ni več tako. Hitra pošta in paketi sedaj potujejo z avti, tovornjaki, kombiji, vlaki, nekatera pa tudi z letali ipd. V današnjih dneh nam je na voljo tudi tako rečeni kurirček City express, ki nam je na voljo 24-ur na dan po celi Sloveniji. Vse je odvisno kako velike so pošiljke in kam so namenjene. Temu se potem prilagodi tudi vrsta prevoza. Z avti in kombiji potuje pošta le po Sloveniji, z vlaki in letali pa že lahko odidejo v Evropo oz. v druge države.

 

Tudi kurirska služba lahko naredi napako

 

Velikokrat vam bo nekdo znal povedati kakšno zgodbo, kako je njegov paket potoval po različnih skladiščih, poštah, kurirskih službah po drugih mestih, samo tam ne kjer bi bilo potrebno. Kurirska služba oz. hitra dostava raznih paketov se vedno bolj povečuje in tudi pri tem se lahko zgodi kakšna nezgoda. Včasih se lahko mi sami pošiljatelji zmotimo pri naslovu, ki velikokrat zmede kurirja kam naj to pelje. Včasih pa je njihova napaka, ker se kakšen paket založi ali pa odda v napačen avto, ki gre v drugo smer kot pa bi pravzaprav morala oditi. Vsi ljudje se motimo in tudi kurirska služba ni brez napak.

 

 

V isti kategoriji: