Elektronska faktura je narejena v kratkem času


Tehnologija sodobnega časa nam je omogočila tudi elektronsko fakturiranje in s tem tudi izdelavo elektronske fakture. Tovrstna oblika fakturiranja je izjemno enostavna za uporabo, prav tako ne zahteva posebnega usposabljanja. Sistem se lahko uporablja za pregledovanje elektronskih faktur, brskanje po arhivih in za vnos faktur direktno v naš računovodski program.

Elektronska faktura pa je lahko izdelana ne samo na našem računalniku, ampak lahko na katerem koli drugem. Prav tako jo lahko naredimo na tablici ali pa s pomočjo pametnega telefona.

Prednosti elektronskega fakturiranja

Tovrstno fakturiranje ima številne prednosti. Omogoča nam brezpapirno transakcijo. Ko je elektronska faktura pripravljena, prejmemo elektronsko sporočilo, ki ima priloženo elektronsko fakturo v pdf obliki in tudi spletno povezavo za elektronsko fakturiranje.

Elektronsko fakturiranje nam omogoča tudi različne formate elektronskih faktur. Elektronska faktura se tako lahko prenese v različnih formatih. Njihov ročni vnos pa ni več potreben. Posledično lahko prihranimo veliko časa in močno se zmanjša tudi verjetnost napak pri tovrstnem poslovanju.

Tudi spletni arhiv velja za še eno od prednosti pri tej obliki poslovanja. Naša elektronska faktura bo tako dostopna na spletu kar 13 mesecev. Arhiv je povsem primeren za hitro iskanje in na voljo nam je v samo nekaj sekundah.

Tudi svoje poizvedbe lahko podajamo kar preko spleta. Vsako od vprašanj, ki jih boste zastavili, bo posredovano DHL. Ta ga bo hitro obravnaval, status poizvedbe bo na razpolago za pregled na spletu.

Preko spleta bomo ravno tako lahko pregledovali skenirane slike tovornega lista. S tem bomo lahko pospešili odobritev naše elektronske fakture. Hitro lahko kliknemo na hiperpovezavo za prikaz tovornega lista. Če slučajno ne bi imeli na voljo skenirane slike, bo sistem našo zahtevo kar avtomatsko posredoval DHL. Pri tem lahko zahtevamo, da se slike tovornih listov pošiljajo skupaj s fakturami na naš elektronski naslov.

Elektronska faktura

Uporabniki so zelo zadovoljni

Veliko podjetnikov že uporablja elektronsko fakturiranje. Vedo nam povedati, da je pri njihovem poslovanju bistveno manj napak. Tudi delo na tem področju poteka veliko hitreje. Večina podatkov je že shranjenih, zato je za izdelavo elektronske fakture potrebno le nekaj klikov. Elektronska faktura je tako lahko opravljena že v manj kot minuti.

V isti kategoriji: