Nakup kartuš za tiskalnik Brother


Eno izmed najdalj stoječih podjetij, ki se ukvarja s proizvodnjo tiskalnikov je Brother. Ustanovljeno je bilo leta 1908 ter je dandanes eno izmed najbolj znanih proizvajalcev tiskalnih naprav. Njihove laserske in inkjet naprave so znane po vsem svetu, zaradi izvrstne kakovosti, bogatih funkcijah in dolgi življenjski dobi. Veliko uporabnikov pa se zmede, saj so na voljo številne kartuše Brother, ki so na voljo v različnih izvedbah. Če poznamo njihove prednosti, si lahko olajšamo vzdrževanje naše tiskalne naprave na dolgi rok, kar nam tudi prihrani stroške.

Originalne kartuše Brother

Skoraj vedno so pri nakupu novega tiskalnika vključene tudi kartuše. Tako želi proizvajalec določenega tiskalnika zagotoviti, da bo naša naprava delovala brez težav. Obenem pa jo bomo lahko pričeli takoj uporabljati, ko jo prinesemo domov. Enako pa je s kartušami Brother, saj je vedno najbolje, da na začetku življenja našega tiskalnika uporabljamo OEM oziroma originalne izvedbe. S tem zagotovimo, da bo naša naprava obdržala garancijo v primeru težav. Res je, da so OEM kartuše Brother najdražje, vendar imajo najvišjo kakovost črnila in tudi izdelave ohišja posamezne enote.

Originalne Brother kartuše so potrebne, da naprava deluje brez težav.

Združljive kartuše so cenovno ugodne

Glavni namen združljivih kartuš je nudenje tiskanja po močno znižani ceni. Številni uporabniki jih kupujejo, saj na dolgi rok prihrani ogromno stroškov z vzdrževanjem tiskalnika. Združljive kartuše Brother imajo tudi vgrajene številne nadgradnje, ki so:

  • Možnost, da jih ponovno napolnimo
  • Večja kapaciteta črnila
  • Bolj učinkovita poraba barve pri tiskanju
  • Veliko nižja cena od OEM kartuš

Priporočeno je, da ko naši tiskalni napravi Brother poteče garancijsko obdobje, da razmislimo o nakupu združljivih kartuš. Med garancijskim časom pa uporabljamo OEM izvedbe. Tako bomo ohranili garancijo proizvajalca, če bi bilo karkoli narobe s tiskalnikom.

Obnovljene kartuše so primerne za vsakega uporabnika

Obnovljene kartuše Brother so zelo priporočljive za uporabo, zaradi številnih lastnosti. Narejene so iz odpadnih OEM enot, ki so preživele svoj namen. Strokovno se jim zamenjajo poškodovani deli. Obenem pa se jih napolni z visoko-kakovostno barvo, ki je zelo podobna originalni. Njihova cena je veliko nižja od originalnih, saj niso nastali stroški z izdelavo enote, čipovja, ohišja in drugih delov kartuše. Idealne so za okolja, kjer veliko tiskamo ter želimo ohraniti visoko kakovost črk, slik in drugih oblik na listu.

Vedno je priporočeno, da imamo vsaj en komplet dodatnih kartuš vedno na zalogi. Pomembno se je tudi zavedati, da moderni tiskalniki mešajo črno in druge barve med uporabo. Zato ne moremo kupiti samo kartuš Brother s črno barvo, če bomo tiskali črno-bele dokumente, saj bomo pri tem porabljali tudi številne druge barve oziroma črnilo.

V isti kategoriji: