Zakaj izbrati voziček marela?


Večina staršev si ob rojstvu otroka tako imenovane potovalne komplete oziroma modularne komplete, kjer pri nakupu starši dobijo vse kar potrebujejo za prevoz otroka v avtu ali na sprehodu od rojstva dalje pa nekje do starosti 3 let. Ti kompleti so večinoma odlična rešitev, ki pa ima eno veliko pomanjkljivost – velikost.

Potovalni komplet od rojstva dalje

Ti kompleti znajo zavzeti celoten prtljažnik ter tudi zadnje sedeže pri srednje velikem avtomobilu, če imate s sabo slučajno celoten komplet. Za prihranitev prostora pa potrebujete največkrat razstavljati voziček na posamezne dele, kar je utrujajoče, zamudno in nepraktično.

Voziček marela

Tu pa vskoči voziček marela, ki se zloži na podoben sistem kot dežnik in ga brez težav vržete v prtljažnik. Če imate v avtu otroški avtosedež otroka prestavite v voziček marela in greste po opravkih, trgovino in lahko tudi na potep po mestnih ulicah.
V zadnjem času je na tržišču kar nekaj teh vozičkov z zlaganjem na dežnik, kateri se lahko uporabljajo že od rojstva dalje in je tak voziček marela res dobrodošla rešitev za vse tiste, ki imajo težave s prostorom predvsem v avtu.
Voziček marela ima načeloma zaradi sistema zapiranja manjša kolesa, kot jih ima večina potovalnih kompletov, kar znam biti rahla omejitev, če se veliko gibljete po neutrjenih površinah, kot je makadam ali po kakšnih gozdnih poteh. Brez težav boste z njim prevozili kakšna parkirišča, če pa bi bilo te vožnje več bi bila težava predvsem ta, da bi bila za otroka taka vožnja neudobna. Težko si potem predstavljamo, da bi bil otrok miren, če bi z vozičkom z majhnimi kolesi ves čas vozili po makadamu.
Če pa se večino časa gibljete po urbanih okoljih je nakup poleg potovalnega kompleta vozička marele skoraj nujen. To trditev potrjuje tudi mnogo staršev, ki so po nekaj mesecih uporabe potovalnega kompleta dokupili voziček marela ali pa celo prodali modularni komplet in ostali samo pri vozičku z zlaganjem na dežnik.
Italijanski proizvajalec Cam pa ima v svoji ponudbi kar nekaj potovalnih kompletov, ki so izgrajeni okoli vozičkov, ki se zlagajo na dežnik in tako z enim nakupom rešite te težave. Z nakupom takega kompleta boste imeli varen in udoben komplet, ki zadovolji vse zahteve za prevoz otroka, a kljub popolni opremljenosti vam bo še vedno ostalo kaj prostora v prtljažniku. Še posebno po nekaj prvih mesecih, ko boste od celotnega kompleta dejansko potrebovali samo še voziček marela.
Otroška trgovina Bimbo vam na izbiro ponuja kar čez 200 vozičkov marel svetovno znanih blagovnih znamk, ki so prepričale že mnogo staršev. Zakaj ne bi še vas?

https://www.youtube.com/watch?v=TYODJI7Za7U

V isti kategoriji: