Nakup tipskih senčnikov za avto

Hladna notranjost avta s senčniki


Vsak lastnik vozila se je že soočil z dejstvom, da se notranjost kabine močno segreje v poletnih mesecih. To naredi vožnjo izredno neudobno in v nekaterih primerih nevarno. Obenem pa močni UV žarki prodrejo do sedežev, armaturne plošče in drugih komponent ter jih lahko poškodujejo. Proti motečemu soncu so tipski senčniki za avto odlična obramba. Namestimo jih lahko na vrata, kot tudi zadnje steklo. Obenem pa preprečujejo pogled v notranjost vozila, kar ima številne varnostne prednosti.

Senčniki za avto preprečujejo nabiranje vročine v kabini

Parkiran avtomobil lahko hitro postane izredno vroč, če ga dalj časa obseva sončna svetloba. V kabini se nabere ogromna količina vročine, ki lahko sega tudi do 90° stopinj Celzija in več. To je že dovolj visoka temperatura, da se opečemo. Obenem pa se lahko prično kvariti različne komponente, kot je občutljiva elektronika v radiu, navigaciji, potovalnem računalniki ipd. 

Sončnim žarkom lahko preprečimo vstop v kabino s tipskimi senčniki za avto. Nameščene jih lahko pustimo med tem, ko je avto parkiran. Med vožnjo pa bodo preprečevali moteče snope svetlobe, da bi dražili oči potnikom, vozniku in sovozniku.

Tipski senčniki za avto

  • Vsak avtomobil ima različne dimenzije oken na vratih.
  • V mnogih primerih so si zelo podobna, vendar dimenzije odstopajo za nekaj centimetrov.
  • Izbira tipskih senčnikov za avto je odlična izbira za voznike, ki želijo, da se senčniki najbolj prilagajajo notranjosti avta.
  • Najdemo jih lahko za določen model avta in vrsto avta. To pomeni, da so namenjeni uporabi samo v določenem vozilu.
  • Nakup tipskih senčnikov za avto je priporočen v primeru, da jih nameravamo uporabljati samo v svojem vozilu. S tem zagotovimo, da bomo imeli najvišjo mero zaščite proti soncu, kot tudi bolj hladen avto v najbolj vročih poletnih dneh.

Zasenčena kabina je hladnejša

Moderni senčniki za avto so narejeni tako, da preprečujejo vstop UV žarkom. Tako je vozilo bolj hladno in prijetno za vožnjo. To pa tudi pomeni, da bo klimatska naprava manj obremenjena, saj bo kabino lažje shladila. S tem je boljša ekonomija porabe goriva, kot tudi manjša obremenjenost električnih komponent v vozilu.

Nakup tipskih senčnikov za avto ima več prednosti.
Nakup tipskih senčnikov za avto o je odlična izbira za voznike, ki želijo, da se senčniki najbolj prilagajajo notranjosti avta. Senčniki za avto so odlična obramba proti motečemu soncu, vročini in pogledom nepridipravov.

Tudi, če se bo v avtu pričela nabirati vročina, ga bo veliko lažje shladiti pred vožnjo. Sama intenziteta vročine pa ne bo tako visoka, kot bi bila brez tipskih senčnikov za avto, kar je velika prednost.

Avto senčniki preprečujejo poglede v vozilo

Novejši avto senčniki imajo veliko varnostno komponento. To pa je oteževanje pogledov nepridipravov v avto. S tem se zmanjša možnost, da če pozabimo denarnico, uro, pametni telefon ali drug vreden predmet v vozilu, da ga nekdo opazi in ukrade. Varnost je izredno pomembna, če potujemo po tujih državah, ali če smo avtu pustili parkira v parkirni hiši ter drugje, kjer okolja ne poznamo. 

Tipski senčniki za avto.

Senčniki za avto predstavljajo idealno nadgradnjo za limuzine, karavane in druge tipe avtov, kjer želimo izboljšati udobnost vožnje v poletnih mesecih, obenem pa preprečiti tatovom, da bi se polastili naših predmetov, ki smo jih morda pozabili v kabini.

V isti kategoriji: