Kje se nahaja računalniški servis v Ljubljani?


V primeru težav z računalnikom in vprašanj glede njegovega brezhibnega delovanja, se lahko Ljubljančani obrnejo na različne računalniške servise v prestolnici, ki nudijo strokovno pomoč in opravljajo kakovostne storitve. Računalniški servisi nudijo programske in strojne storitve. Programske storitve so lahko:instalacija operacijskega sistema z gonilniki, instalacija protivirusnih in ostalih programov, prenos slik, podatkov ter e-pošte na drug računalnik, čiščenje virusov in odstranjevanje nezaželenih programov in pregledi in optimizacija operacijskega sistema. Strojne storitve so: nadgradnja računalnikov (matične plošče, procesorja, spomina, diska itd.), popravilo osnovne plošče, čipov, kondenzatorjev, reševanje izgubljenih podatkov iz uničenega diska na novi disk in pregled delovanja in čiščenje računalniške opreme.

V računalniških servisih so zaposleni strokovnjaki, ki so usposobljeni za izvajanje storitev na področju računalništva in z veseljem vam bodo nudili potrebno pomoč in vam stopili naproti v najkrajšem možnem času.. Storili bodo vse, kar je v njihovi moči, da vam bodo v primeru nejasnosti in vprašanj svetovali, v primeru okvar pa popravili vaš računalnik oziroma zamenjali okvarjen del. če ga nimajo na zalogi, ga bodo naročili pri ustreznem in pooblaščenem dobavitelju. Vse bodo storili namesto vas in vam prihranili vaš dragoceni čas.

Dandanes delujejo tudi računalniški servisi, ki vas, v primeru težav z računalniško opremo, lahko obiščejo tudi na domu in na licu mesta odpravijo manjše težave in vam skušajo čim prej rešiti vaš problem. Tovrsten obisk je zelo zaželen še posebno pri gibalno omejenih osebah in pri težkih invalidih ter pri starih ljudeh, ki imajo zdravstvene težave in se neradi odpravijo ven, še posebno v mrzlih zimskih dneh, ko obstaja nevarnost, da si s padcem po ledeni podlagi pridobijo še dodatne zdravstvene težave.

Zato so tovrstni servisi zelo dobrodošli, saj je potrebno le zavrteti telefonsko številko in se dogovoriti za obisk računalniškega strokovnjaka na domu. Vsi si želimo, da bi naš računalnik vedno deloval brezhibno in nam ne bi bilo potrebno klicati na pomoč računalniških strokovnjakov in izgubljati živcev zaradi pokvarjenega računalnika, ki nam otežuje opravljanje dela in povzroča veliko izdatkov za popravilo. A ker nesreča ne počiva nikjer, tudi računalniki niso izjema. Obstaja možnost, da se od časa do časa pokvarijo in tedaj smo hvaležni, da se lahko obrnemo po pomoč na ustrezno osebo, ki obvlada področje računalništva. če ste iz Ljubljane in imate težave z računalnikom, se obrnite na računalniške servise, ki so navedeni na spletnih straneh. Obstaja veliko kakovostnih servisov v glavnem mestu in nekatere navajamo za boljšo orientacijo in hitro rešitev problemov z računalnikom: Aplika d.o.o.(nasproti centra Interšpar na Viču, ki nudi tudi servis na domu, tudi v nedeljo, če jih pokličete na mobilni telefon 041 633 777, Piara TPC Murgle, Cesta v Mestni Log 55, telefon: 041 596 992, Računalniški servis Vzpon.com, Tončke čečeve 18 na Rudniku, telefon 041 521 597 in A1 INFORMATIKA d.o.o., Dolenjska cesta 242, 2. nadstr. (nad Semenarno) , telefon 064 170003. Nekateri servisi računalnikov tudi prodajajo in odkupujejo rabljene računalnike, tako lahko pustite svoj stari računalnik in pri njih kupite novega. Seveda se vrednost starega upošteva pri nakupu .novega

V isti kategoriji: