Tekalna steza ProForm Pro 2000


Pozor! Našli smo nekaj za vse, ki si pri treningu želijo kakovosti in ugodne cene. Vam ime ProForm Pro 2000 kaj pove?

Gre za tekalno stezo, katero označujejo številne prednosti, hkrati pa je cenovno dostopna širšemu spektru ljudi. Res je, da marsikdo pomisli »malo denarja, malo muzike«, a v tem primeru ni tako. Seveda je povsem normalno, da steza ne bo imela vse mogoče funkcije, ki jih imajo tiste, nekaj cenovnih razredov višje. Torej, tekalna steza ProForm Pro 2000 je povsem dobra naprava, ki ima vgrajene programe treningov, vzdržljiv motor, med samim treningom pa nudi udobje.


Motor

Motor je močan in zmogljiv ter omogoča nemoten trening tudi profesionalnim tekačem. Pozitivna lastnost motorja je tudi, da med samim delovanjem ne povzroča motečega hrupa. Na dolgo življenjsko dobo in brezhibno delovanje motorja pa prav gotovo vpliva tudi funkcija samo hlajenja.

ProForm-Pro-2000

Hitrost in naklon
Uporabniki te tekalne steze imajo omogočeno hitrost vse do 12 mph kar je dovolj tudi za tiste najbolj zahtevne športnike. Za vse tiste, ki jim omenjeno le morda ne zadostuje, je tu možnost nastavitve vzpona (do 15%) in spusta (do 3%), kar bo še dodatno otežilo vsak nastavljen trening.

Zaslon
Velikost zaslona je 7˝. Preko njega lahko med samim izvajanjem treninga, spremljate hitrost, razdaljo, porabo kalorij, srčni utrip, ipd. Sistem tekalne steze ima že 32 vnaprej vgrajenih programov, katere lahko urejate povsem enostavno – s pritiskom na določen gumb. Vsi uporabniki aplikacije iFit boste lahko slednjo uporabljali tudi na tej tekalni stezi, saj njen sistem podpira to aplikacijo. Poleg tega pa je podprt tudi iPod, kar pomeni, da so lahko vaši treningi še bolj zabavni ob poslušanju glasbe.

Prepričani smo, da je vse omenjeno dovolj, da se lahko vsak posameznik odloči ali je tekalna steza ProForm Pro 2000 primerna zanj ali ne. Kaj pa vi menite?

V isti kategoriji: