4 razlogi za registracijo domene


Že imate svojo domeno? Ste odgovorili pritrdilno? Potem se najverjetneje že zavedate, da vam domena lahko prinese marsikaj dobrega. Tisti, ki ste odgovorili z »ne«, pa si dobro preberite današnji prispevek, v katerem bomo izpostavili glavne razloge, zakaj je registracija domene (NEOSERV.si) pametna odločitev.

Prisotnost na spletu

V letu 2016 je že kar malo čudno, če nismo prisotni tudi na spletu. Že res, da ima praktično vsakdo ustvarjen svoj profil na socialnem omrežju, pa vendar je povsem drugače, če imamo registrirano lastno domeno ter na njej postavljeno spletno stran. Ni nujno, da gre za osebno oz. predstavitveno spletno stran, lahko imamo tudi portal z zanimivimi vsebinami, predstavitvijo določene dejavnosti, morda poslovno stran ali celo spletno trgovino. Tisti, ki že imate svojo spletno stran, se zagotovo strinjate, da je občutek, ko nekaj novega objavite, več kot zgolj dober.

Mesto neskončnih priložnosti

Splet je prostor neskončnih priložnosti, večini priložnosti pa je skupno to, da za doseganje zaslužka potrebujemo spletno stran. Ali lahko spletni zaslužek dosegajo le podjetja oz. pravne osebe? Ne, registracija domene je lahko uvod v zgodbo uspeha tudi za fizične osebe, ki imajo prav tako ogromno priložnosti. Lahko se odločijo za oglaševanje (npr. z AdSense oglasi), za včlanitev v partnerski program in promoviranje ponudbe svojih poslovnih partnerjev, s samoobdavčitvijo ali sodelovanjem prek pogodbe pa se ponujajo tudi drugi načini možnosti spletnega zaslužka.

Na naslednji strani lahko dobite še več informacij o spletnem oglaševanju.

Profesionalen e-naslov

Registracija domene se običajno opravi zato, ker posameznik, ki domeno registrira, na njej želi postaviti spletno stran ali spletno trgovino. A razlog za registracijo je lahko tudi drugačen. Če registriramo domeno, lahko kreiramo e-poštni predal, ki ima za znakom @ zapisano ime domene (primer: mojca.mlakar@e-pisarna.net). Zagotovo se strinjate, da e-poštni naslov izgleda precej bolj profesionalno in verodostojno, kot če bi Mojca e-pošto pošiljala kar preko svojega Gmail, Yahoo ali Hotmail računa.

Registracija domene je cenovno ugodna

Ste mislili, da vas bo registracija domene stala več 100 €? Niti približno. No, razen če se odločite za domensko končnico .luxury, ki velja za eno izmed najdražjih, saj se njena cena zna povzpeti tudi do 500 € ali več. Sicer pa boste za klasične vrhnje domene, kot so .SI, .NET, .COM in podobne, odšteli le nekih 10 – 15 € na leto. Če pomislite, kaj vse vam domena oz. spletna stran lahko prinese, je znesek vsekakor zanemarljiv.
Registrirajte svojo domeno in si čim prej zagotovite prisotnost na spletu!

https://www.youtube.com/watch?v=k8DlIvat7m4

V isti kategoriji: